Servicii mentenanta si asistenta IT

Servicii mentenanta si asistenta IT

              Mentenanta IT hardware si software pe care o oferim consta in verificarea periodica a echipamentelor IT si are drept scop prevenirea, constatarea si inlaturarea situatiilor de nefunctionare a echipamentelor dvs., prin intretinerea, remedierea defectelor constatate si respectiv a inlocuirii consumabilelor sau componentelor, cand e cazul.

               Serviciul nostru de mentenanta IT include interventii pe baza de contract, sub forma unui abonament lunar, interventii prestabilite sau, la cerere, ori de cate ori este necesar.
               Technical Computer Solution va asigura mentenanta IT pentru calculatoare, laptop-uri, imprimante, multifunctionale, servere si retele informatice.
               In vederea acordarii de asistenta si mentenanta, pentru fiecare client, vom efectua o analiza detaliata a echipamentelor IT, astfel, pe baza analizei si a necesitatii clientului vom putea sa stabilim nevoile reale si solutiile necesare functionarii optime a activitatii din cadrul firmei dvs..
               Solutia de mentenanta si asistenta IT pe care o propune Technical Computer Solution clientilor sai, are un scop predictiv si respectiv unul corectiv, ce se desfasoara prin vizite regulate la sediul clientului in vederea efectuarii reviziilor generale lunare asupra echipamentelor IT si respectiv prin interventii la sediul clientului, ca urmare a semnalarii unei probleme tehnice.

Informatii suplimentare la numarul de telefon mobil 0753541477 / telefon fix  0369444455 sau pe adresa noastra de e-mail: office@tcsromania.ro

                 

Nu sunt produse în această categorie.

Loading...
Loading...
Loading...
web365.ro