Servicii

Servicii

      Technical Computer Solution SRL va ofera:

- Solutii complete de service IT: diagnosticare, reparatii pentru echipamentele dvs. desktop, laptop, imprimante si servere, mentenanta si asistenta, retelistica.

- Echipamente de birou:

    » imprimante, multifunctionale, copiatoare, videoproiectoare, flipchart-uri, panouri de pluta/fetru, ghilotine/trimmere, distrugatoare de documente, etc.

- Consumabile imprimante (laser/cerneala/matriceala) – multifunctionale/copiatoare:

    » Cartuse/tonere, ribon, unitate de cilindru, role fuser/presoare, originale si compatibile, etc.

-  Efectuam reparatii monitoare, televizoare si echipamente electronice.


                  Technical Computer Solution SRL efectueaza si interventii IT pentru reparatii, la cerere, la sediul institutiei dumneavoastra, cu plata la interventie sau prin incheierea unui contract de mentenanta IT. Mentenanta IT hardware si software pe care o oferim consta in verificarea periodica a echipamentelor IT si are drept scop prevenirea, constatarea si inlaturarea situatiilor de nefunctionare a echipamentelor dvs., prin intretinerea, remedierea defectelor constatate si respectiv a inlocuirii consumabilelor sau componentelor, cand e cazul. Incheind un contract de externalizare IT cu Technical Computer Solution SRL, beneficiati de reducerea costurilor si, in acelasi timp, aveti un control total, previzibil si transparent asupra acestora. Oferim pachetele personalizate dupa nevoile afacerii dvs., consultanta, mentenanta si asistenta.        

Loading...
Loading...
Loading...
web365.ro